0 In Makeup

Jeg elsker mennesker der gør sig umage!

Da jeg her til formiddag scrollede mit Facebook Feed igennem, var der et billede der fangede min fulde opmærksomhed og poppede ud af skærmen. På billedet var den smukke Makeup artist Maria Kai med en helt fantastisk Halloween makeup, som hun har kreeret til en arbejdsdag hos M.A.C på Kgs. Nytorv. For det første, er den jo sindssyg flot lavet, med fede farver og spændende detaljer, ren KAPOW! For det andet synes jeg det så fedt med folk der gider gøre sig umage, som er passioneret omkring deres job, jeg vil vove at påstå at man ikke lave sådan en makeup, hvis ikke, man elsker det man laver. Selvom jeg for det meste selv handler klassiske farver hos dem, synes jeg det er så pisse INSPIRERENDE at se de cool M.A.C. tøser giver den fuld gas med makeuppen altid. Jeg ringede derfor til Maria og spurgte om hun ikke ville sende mig lidt flere billeder af hendes kollegaer, og de kommer her:

Maria Kai

Maria

mc2

Meggie og Lykke

mc3

MetteLine

mc1

Maria og Meggie

Happy Halloween and you go girls!!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply