0 In Mit liv i fotos

Min søn 1 år og 9 år i samme tøj – og så ikke helt alligevel.

Jeg kunne ikke lade være med at smile bredt da jeg tidligere, ved et tilfælde, så at min søn Joel havde samme farver og striber på i dag, som på et billede der står af ham i mit soveværelse. Der er han cirka 7-8 måneder gammel, jeg er ikke helt sikker, men i hvertfald under 1 år. Han er fotograferet foran en farverig illustration (af Wendy Plovmand) og i turkis og olivengrønne striber. Jow jow, hans mor kan skam STADIGVÆK li’ farver ;-)) Han er nu 9 år, og jeg måtte lige tage billede foran samme billede.

Lidt ærgerligt at vi ikke længere får lavet prints af alle vores rare fotominder. I dag bruger jeg nærmest Instagram som en slags foto dagbog, jeg er vild med det medie, men jo slet ikke det samme som et billede på væggen.

joelfarver

Joelfarver2

 

Har du nogle pudsige sammentræf som dette, af dine børn eller dig selv? Så del dem gerne med mig herinde, jeg vil super gerne høre fra dig kære læser 🙂

 

kys k

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply