0 In Mode

Mig og min nye pels, går ikke ‘stille med dørerne’

kc2

Jeg faldt pladask for denne sjove korte pels i multicolour, hvis du følger lidt med bloggen og på min Instagram ved du allerede jeg er pjattet med farver, stærke dybe farver. For det er ganske enkelt i min optik: LIVET ER FOR KORT TIL BEIGE!!  Humøret er højt i dag og nu er jeg ovenikøbet klar til strik, tætte strømper, støvler og alt hvad der hører til årstiden og matcher denne nye sag så klart.

Pelsen er i strikket vaskebjørn og fra Kaycee, så behagelig at have på og let som en fjer, og stadigvæk dejlig varm.

Prisen er 3999,- hvilket er del mere medgørligt end hvad nogle af de andre producenter tager for vaskebjørnspelse.   Det kan jeg ærlig talt også godt li’, der er jo ligesom ingen grund til at blive taget i r***** vel?! 😉

Billedet på vejen er taget af min søn Joel (9), jeg læste engang at det måtte være nærmest smertefuldt at være kæreste med en blogger og tage billeder af hende hele tiden, så jeg begynder allerede nu at lægge penge til side til terapi til Junior. Ha ha ha, det må man slet ikke spøge med, for så kommer politiet efter én, det politiske korrekte vel at mærke.

– Ikke.skrive.blogindlæg.når.du.er.for.kæk.og.overstadig.

Pelsene kommer i forskellige farver, styles og længder og kan bla. købes hos Melange de Luxe i Ravnsborggade, som sender til hele landet. Skoene har jeg fået en del kommentarer til allerede, de er købt hos Pourquoi i Ndr. Frihavnsgade fornylig også.

kc3

kc1

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply