Comments In Skønhed

Er du træt omkring øjnene?

codage

Hvis du skal have noget der batter og gør en forskel på din hud, skal du have fat i en god serum, for de små molekyler fra en koncentreret serum trænger dybere ned i huden, arbejder og gør en forskel. Herefter skal du bruge en god fugtgivende creme.

Codage er et fransk mærke, lavet af et søskendepar, som voksede op i en apotekerfamilie, her så de hvordan deres forældre tog udgangspunkt i kundernes specifikke hudbehov, og sågar lavede individuelle blandinger af aktive ingredienser til dem. Codage er derfor lavet med udgangspunkt i serum,  som består af 7 forskellige sera til ansigtet, 4 årstids bestemte og 2 til øjnene.

Serum no. 11 er en fantastisk øjenserum, som jeg er blevet helt vild med. Den er smækfuld med aktive anti-aging ingredienser, der arbejder for at reducere hævelser, mørke rander under øjnene, løfter og forbedrer hudens struktur i de sarte øjenomgivelser. For mit vedkommende er det et af de produkter, hvor jeg ser forbedring næste morgen i spejlet. Man skal kun bruge en enkelt dråbe til begge øjne, konsistensen er silkeblød og meget behagelig at have på.

Codage Eye Contour Anti-Aging Surpreme koster kr. 985,- og kan købes hos Magasin, udvalgte parfumerier og Wegabeautyshop

serum 11

 

 

 

You Might Also Like

Kommentarer

  1. […] af mine yndlings skarpe blogkolleger, who knows her shit, har anmeldt Codage Serum 11 HER, tag et kig […]