0 In Indretning

Lidt corny – men jeg kan li’ det.

blomst3

 

Jeg har en passion for kontrastfarver, gerne knaldede og stærke. Det afspejler sig i min indretning, hvor lige præcis pink og grøn går igen mange steder. Min lejlighed kommer snart i Femina og tyske Homes & Gardens og der er også lavet en aftale med Berlingske Boligen. Her får du et lille preview, skal lægge artiklerne op når de udkommer. Jeg kan både li’ det stramme og klassiske og det farverige og en smule modige. Hvis jeg havde mulighed for det vil jeg opgradere herhjemme noget så gevaldigt, men det må komme gradvist. Det er ret hyggeligt at gøre noget ud af sit hjem, synes jeg. Det er Joels og min base og her skal være rart.

Dagens blomsterbuketter er lidt corny, jeg ved det, for blomsterne er helt neonpink, så der vist blevet manipuleret lidt med naturen med den farve – tror du ikke? Jeg aner det faktisk ikke, men det må der næsten være..

Men kontrasten mellem de små grønne vaser og ustyrlige pink blomster, gør mig glad, især hvis de som her er kommet i et mere neutralt hjørne – INSTANT HAPPINESS, OH YES!! 🙂

765 022

Foto: Niels Ahlberg

blomst1

blomst2

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply