0 In Krop & Velvære

Endelig noget Shapewear som funker!

Lad os bare være helt ærlige, shapewear er ikke sexet. Som i overhovedet ikke. Jeg har de sidste par år helt holdt mig fra de ind strammende brynjer, fordi jeg:

  1. Synes det var vildt ubehagelige at have på
  2. Dur ikke om sommeren, materialet er ofte noget syntetisk og ubehageligt stas – og i øvrigt for varmt på en sommeraften.
  3. Angsten for at nogle skulle skimte mine ind strammede lår i rullepølse-shorts, var nok til at jeg droppede det helt.

Hvis man vælger dem uden ben, men som en alm. trusse (som slutter under brystet), så får man en grim og meget synlig trussekant bagpå kjolen. Så nej tak, så vil jeg hellere bare bule ud og føle mig fri og godt tilpas i den pågældende kjole.

Lidt ærgerligt, for kunne godt bruge shaping effekten, men sådan måtte det være, altså lige indtil jeg stødte på nogle geniale fra PrimaDonna kaldet Perle String, de er i det blødeste lækreste materiale, som gør dem rare at have på, huden kan ånde og med g-streng som man ikke kan se igennem kjolen/bukserne – Tadaaaaaaaa, nu er jeg tilbage på ’Shaping-vognen’ igen, men kun til fester og større arrangementer. Til daglig gider jeg ikke.

De fås i hvid, caffe latte (det pæne ord for hudfarvet) og sort, koster kr. 319,- hos Anne Sax

string

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply