0 In Krop & Velvære

Tip til forkølelses symptomer

solhat

Jeg er desværre sådan en vatnisse, der bliver mega let forkølet i vinterhalvåret. I årevis har jeg joket med at jeg er og bliver en ’sommerpige’ og der er vitterlig noget om snakken. For mine slimhinder er sarte og jeg får så let ondt i halsen. Sidste år stødte jeg på et super præparat, nemlig Solhat Sugetabletter, naturlægemiddel fra A. Vogel – og de er geniale, intet mindre!!

Hvis jeg kan mærke at der er noget på vej, føler det begynder at gøre lidt ondt i halsen eller er generel utilpas (på den forkølelsesagtige måde) så har jeg oplevet adskillige gange at jeg kan booste mit immunforsvar med disse tabletter og helt undgå at sygdommen bryder ud. Man skal helt klart tage dem i opløbet, når de første symptomer melder sig, hvis jeg først er blevet syg, så er løbet kørt og jeg må ned at ligge i nogle dage.

Tabletterne indeholder bla. udtræk af rød solhat, samme som Echinaforce dråberne, som jeg tror er mere kendte og på mange hylder landet over, men dem får jeg ikke rigtig taget, da der skal 30 dråber i et glas vand 3-5 gange om dagen, ved ikke om du er sådan en tjekket type der husker det, men det er jeg i hvert fald ikke. Sugetabletterne skal man tage 3 gange dagligt og ofte er symptomerne væk allerede et dag 1 – så smart!

Ydermere er der alkohol i dråberne og de er derfor ikke velegnet til børn, det er der ikke i tabletterne, men de skal vide at den prikker på tungen i ca. 10 minutter.

De kan købes i helsekostbutikker og hos Matas og prisen varierer mellem 89-117 kr. for 30 stk.

kys k

solhatsugetablet

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply