0 In Mode

Vind smukt armbånd fra Christina Jewelry…

September er lig med efterår, det er ikke til at komme udenom desværre. Personligt er jeg slet ikke færdig med sommer, men da jeg i går tændte stearinlys og Netflix var det nu alligevel ret hyggeligt. Dog kredser tankerne om de mange måneder der nu kommer med mørke og kulde, det kan være en tough periode i Danmark synes jeg.

Men nu er det ikke fordi jeg skal være negativ, eller gøre dig i dårligt humør, næ nej, tværtimod faktisk! Jeg lægger såmænd bare op til at man den kommende periode godt kan trænge til lidt forkælelse og derfor har jeg en lækker give-away på bloggen i dag – juhuuu!

Et smukt og lækkert læderarmbånd i gråt med forgyldte sterlingsølv-charms med safirer, onyx og ferskvandsperler. Det er fra Christina Jewelry & Watches til en værdi af 3490 kr.

Og mon ikke det vil klæde din efterårsgarderobe RET godt? 🙂

2014 - Grey - simple (3) - small file

For at deltage i lodtrækningen skal du “subscribe” på min blog, det gør du lige til højre for oplægget under “Få mail ved ny blogpost”, du skal ydermere skrive i kommentarfeltet nedenfor på bloggen her (ikke på Facebook siden), hvorfor det lige er dig vi skal vælge <3

Fornylig var jeg på et kursus med nogle ret seje marketingsfolk og her fortalte de at de lige havde lavet en konkurrence for et stort brand, hvor man kunne vinde en rejse til en værdi af 20.000 kr. – og kun 15 deltog (!!!) Ved du hvorfor…? Det er fordi vi er kodet til automatisk at tænke, jeg vinder alligevel aldrig noget. Så jeg dropper helt at deltage. Surt ikk’ når der nu reelt kun var 15 personer med…. min pointe er selvfølgelig: Deltag, det kan sagtens blive dig jo!!

22. September: KONKURRENCEN ER NU SLUT, TAK TIL ALLE SOM DELTOG 🙂

Knus K.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply