0 In Oh yes!

Jeg har fået blogger black-out…

say what

Yup, der er ____________ blankt lige nu, ellers dvs. hjernen kører jo heldigvis stadig i højdrift hos undertegnet, men jeg får bare ikke blogget nok. Hver eneste dag tænker jeg HA! det skal jeg skrive om, men så sniger tvivlen sig ind, er det spændende at læse om?! Er det for privat?! Kan jeg følge det ordentlig op?! For realiteten er jo den at jeg har et fuldtidsarbejde som jeg passer hver dag, jeg er vild med det, men tager meget af min energi og tid naturligvis… nogle gange ser jeg andre bloggere skrive små bitte korte tekster og tænker, det er da meget hyggeligt og god måde lige at opdatere omverdenen på – men gider I det, jer der læser med her?

Men altsååååå status er at jeg har pisse travlt, mange sjove projekter i gang med min PR virksomhed, det er sådan med mit arbejde at jeg egentlig selv bestemmer hvor sjovt det skal være, har jeg gode idéer med skæve vinkler, så bliver det sjovt. Hvis jeg bare kører venstre hånd og ‘den her plejer at virke’ bliver det mindre morsomt. Fedt og krævende samtidigt, der skal leveres – både overfor mine kunder og mig selv.

Så er jeg begyndt i træningsforløb hos Kick-ass Lotte Arndal hos Arndal Spa og Fitness i St. Kongensgade, det er VIDUNDERLIGT at være kommet i gang med at røre mig og angstprovokerende ad helvedes til at skulle tænke over at sende sms’er til hende med samtlige måltider jeg spiser eller dvs. de 3 måltider jeg må spise – no snacking honey, what so ever (indsæt gispe-smiley her!!) Det går fint det meste af tiden og ikke så fint noget af tiden… forvirret? Det er jeg selv. Det vil fanme være løgn at sige det er let, for det er det bestemt ikke. Weekenden var et mareridt på den konto, var hos min dejlige veninde i Espergærde tæt på strand og vand og vi mennesker – eller ihvertfald mange af os er jo sociale hygge-dyr. Vil du have en hjemmebagt bolle? Øhm… tænke tænke, nej tak. 1 time senere.. hvad med noget vandmelon så? Rosé osv. og nu skal det ikke lyde som om min veninde forsøgte at få mig i fedtefadet for det gjorde hun bestemt ikke, det er jo bare sådan at man vil sine gæster godt og tilbyder diverse når de kommer på besøg. Well well, jeg holder jer opdateret på fremgangen af projekt Karina version 2.0, sund stærk og slank!

Så har jeg lidt kriller i maven også, meget meget sød mand er sneget ind i mit liv, det er nyt og jeg er angst for at virke som Psyko-Sonja der blogger om ny beau – hvordan helvede gjorde Carrie egentlig det i Sex and the City UDEN at enhver fornuftig mand løb skrigende væk?? Mange tanker som du nok kan læse og fornemme.. men jeg er her og vil gerne forsætte. Hey, hvis du har lyst kan du jo skrive til mig hvad du godt læse om fra min side, jeg tager imod inspiration og feed-back med kyshånd.

Onsdags-krammere K.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply