0 In Krop & Velvære

Søde snacks

trolle

Jeg er ikke nogen Martha Stewart. Så er det sagt. Jeg kan noget i et køkken og har blandt andet en passion for lækre salater, så jeg eksperimenterer lidt i det univers, ellers ikke det store.

Men jeg fik en spændende opskrift af min dejlige veninde i sidste uge. Kristina Trolle er personlig træner og forfatter til bogen ‘Silikonesjæl’ – det er hendes egen historie om fiksering på den perfekte krop og være helt nede at vende. I dag ved hun er at ro og balance er meget sundere, og det skal være plads til alt det sjove også.

Det er sunde snacks aka. peanut kugler eller Snickers kugler om man vil. Når først de 4 ingredienser er indkøbt er de ganske hurtige og enkle at lave. Og så smager de mega godt!

Man bliver ikke tynd af at spise dem, lad os bare slå det helt fast. Det er masser kalorier i, men det er det naturlige sukker og fedt vi er ude i her. Jeg vil så bestræbe mig på ikke at nakke hele fadet, men jeg kan ikke love noget 😉

De består af:

Store dadler

Saltede peanuts

økologisk peanutbutter

Mørk chokolade 85%

Først hakker eller blender du dadler og peanuts sammen, så tilsættes et par spiseskeer peanutbutter som æltes i med hænderne. Form til små kugler og sæt i køleskabet, til de bliver lidt hårde og faste i det. Smelt den mørke chokolade over et vandbad. Rul kuglerne i chokoladen og sæt på køl igen. Efter ca. 30-60 minutter er de klar til servering.

Du kan købe hendes bog her. Den er varm og vedkommende, uden højtragende intentioner, og så får man en masse gode øvelser, både fysiske og mentale.

peanut3

peanut1peanut2

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply