0 In Oh yes!

En alenemors sommerferie bekendelser…

Ja, det er så mig overskriften henviser til – og så Jolle (Joel), min søn på snart 9.

Vi skal holde længe ventet sommerferie i uge 27- 28 i år, herefter holder han med far i ugerne efter. Det er så om en måneds tid og jeg har ingenting planlagt endnu. Ingenting. Aner simpelthen ikke hvad vi skal, hvor vi skal tage hen… jeg har haft sådan en romantisk drøm om at tage til den svenske skærgård, stærkt inspireret af den svenske film Micke & Veronica (se den, hvis du ikke kender den!) og én eller anden strisser serie der kører på TV for tiden… ok Google Google, finder nogle skønne huse og steder, godt så. Næste step, fly til Stockholm, en times sejlads og så er man der. Men vent, er det sjovt for Joel, er der overhovedet nogen at lege med?! Er det sjovt for mig?! Hvad hvis det regner konstant?! Sikkert pisse idyllisk at sidde der som harmonisk stor familie på en omgang skærgårdssten i solnedgang, men måske totalt kedeligt mor og søn fra Danmark uden ’kompisar’ deroppe. Ok, hvad tænkte jeg lige på der… ny plan, bamseklub i Spanien.. ej, det orker jeg ikke, Joel er også ved at være for stor til det pjat snart.

Og sådan kører den altså inden i knolden på mig, og har gjort det den sidste måneds tid. Jeg har super travlt på job og bliver ved med at tænke det løser sig nok. Men tingen er, at det ikke altid er så ligetil at finde den perfekte ferie som både mor og barn synes er hyggeligt og sjovt, never mind me, vi forældre ofrer os jo gerne for de mindste…. Jo, én af ugerne, men altså ikke 2 uger i Lalandia, så visner jeg. Hurtigt. Det er ganske vist.

Så er der mine veninder som også er single, dem kunne vi jo rejse med eller tage i sommerhus med. Men det er et logistik helvede, på alle fronter. Den ene har ikke barn samme uger, den anden har bittesmå børn, den tredje er kemien der ikke rigtig god imellem børnene, så er der én der har fået kæreste og jeg kunne blive ved. Gisp og suk altså….!

For nogle år siden, var vi afsted med en stor gruppe, nogle par, nogle singler, store og små børn. Det fungerede egentlig perfekt, for så kunne vi droppe ind og ud af tingene, som vi havde lyst. For det er en anden ting – og et andet blogindlæg, med alderen har jeg fået et gedigent behov for ikke at være sammen med andre mennesker konstant. Elsker også den hygge og intimitet der er når Joel og jeg bare tosser rundt alene, heldigvis er han næsten ligeså gak som sin mor <3

Gode råd og erfaringer tages i mod med kyshånd, tiden løber…

Ps. Har lige været på den skønneste tur til Barcelona med veninde, det skriver jeg lidt mere om i næste uge 🙂

Lørdags knus fra

K.

993602_10151600742894915_824671468_n

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply