0 In Oh yes!

Videoblog med Christian Campbell om kunsten at få ting til at ske..!

Jeg er altid nysgerrig på folk der kunne have formularen, på at få de små og store ting vi alle bøvler med, til at gå op i en højere enhed. Jeg har tidligere, kortvarigt, delt kontor med en klog herre ved navn Christian Campbell, men eftersom vi begge er travle mennesker, lykkedes det os nok at sidde overfor hinanden 5 gange i alt. Men jeg har aldrig været i tvivl om pæren funker og han ofte har spændende og anderledes synspunkter på tingene. Christian hjælper private og virksomheder med at nå deres mål, og jeg bad ham møde mig, for at spørge ind til hans nye koncept ’provokations-parat’ – og måske blive klogere på min akilleshæl, nemlig vægten.

Se med her:

Her er videoen som gjorde mig nysgerrig:

For mig giver de 4 elementer han taler om, virkelig god mening. Og vi skal tale meget mere sammen.. (det ved han bare ikke endnu)

Læs mere om Christian og hans arbejde her.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply