0 In Skønhed

Gode nyheder til uægte blondiner!!

Der kommer nogle rungende ”OH MY GAWD!” udbrud for tiden fra de amerikanske frisører, lykketilstanden handler om et nyt hårprodukt som hedder Olaplex, eftersigende skulle det gøre det muligt at gå et par toner lysere end tidligere eller den helt vilde, gå fra mørkhåret til platinblond uden håret tager skade. Men derimod ser sundere, fyldigere og bedre ud end før. Det lyder skørt. For vi ved det jo godt, lyse striber og blegninger gør dårlige ting ved vores hår. Det bliver tørt, slidt, porøst, glansløst og i værste tilfælde knækker det. Mange frisører nægter da også at lave de helt krasse blonderinger, for de ved om nogen at håret tager skade og de kan ende med ulykkelige kunder i stolen, hvis hår falder af.

For nogle måneder siden tog Kim Kardashian springet og blev platinblond i forbindelse med modeugen i Paris, modigt valg og flot så det ud, men personligt sank jeg lige en ekstra gang ved tanken om hvilke konsekvenser det ville få for hendes ellers sunde og skinnende mørkebrune manke, men vupti vupti, et par uger efter var hun tilbage til mørk, jeg har nærstuderet billeder af resultatet, det ser bemærkelsesværdigt fint og velplejet ud igen. Imponerende! Om hendes team har anvendt Olaplex produkterne ved jeg ikke, men tænker det kunne være en mulighed.

Hvad er Olaplex så?

Det er et enkelt molekyle, fri for silikone og olie, der formår at skabe flere bindinger i håret samt reparere allerede ødelagte bindinger. Den præcise formular, vil de ikke ud med. Den er udviklet af 2 verdensførende kemikere, som pudsigt nok, ikke tidligere har beskæftiget sig med hårpleje.

Olaplex skal anvendes i 3 trin, de 2 første hos frisøren hvor det bla. blandes i selve hårfarven. Trin 3 foregår derhjemme, hvor det kan anvendes én gang om ugen for at styrke håret yderligere.

…. Nu mangler vi så bare et produkt der kan forhindre de mørke udgroninger. Ej pjat, det lyder faktisk slet ikke rart 😉

Frisører landet over, har lige fået det i salonerne nu. Olaplex No. 3 Hair Perfector koster kr. 249,- Nærmeste forhandler anvises på telefon 26 38 03 80.

3-bottle-triangle kopi

Young woman sitting on floor, looking in compact mirror

Young woman sitting on floor, looking in compact mirror

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply