0 In Oh yes!

Fremmede mænd i trafikken…

På vej hjem fra arbejde i dag, kørte jeg foran en pisse pæn mand, heeeeeele vejen fra indre Østerbro til Charlottenlund hvor jeg bor. Jeg kunne se ham i bakspejlet. Men hvordan er det lige man kommer i kontakt her? Han vidste ikke engang at han blev iagttaget. Der kørte jeg så, mens jeg på det kraftigste overvejede at banke bremsen i, så vi ville kollidere, og jeg kunne springe ud af bilen med armene blafrende til hver side med ordene ”Så du ikke missen?!??!” – det har jeg nemlig set Ally McBeal gør i et afsnit af den amerikanske Tv-serie for at komme i kontakt med en mand i trafikken… altså minus det med missen.

Men eftersom jeg (desværre!) hverken har en nuttet hjælpeløs udstråling eller en småskør Luther Vandross tema sang kørende lige bag bambi øjnene som hende, blev jeg enig med mig selv om at der nok bare ville ende med en masse sure miner, politianmeldelse og ikke mindst virkelig bøvlet forsikrings-halløj. Så jeg droppede det og købte i stedet den gode fiskefrikadellefars til mig og min søn i den lokale.

Happy monday! 😉

Steve M

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply