0 In Oh yes!

Jeg har fået en dårlig vane…

Jeg arbejder engang imellem hjemmefra, det afhænger lidt af hvor mange møder jeg har, min søns skolegang osv. Generelt forsøger jeg at optimere min tid, så der ikke er for meget spildtid med transport mellem aftalerne, ellers sidder jeg på et dejligt og lyst kontor på Kgs. Nytorv.

Det kan være fedt at komme ind til byen, især når solen skinner og det myldrer med mennesker overalt på gaderne, kan virkelig godt li’ den buzz af liv der er i København de dage.

Som bekendt arbejder jeg med PR, og dagene ser (heldigvis!) aldrig ens ud. Jeg er i øjeblikket ved at lave en blog for n’age som lancerer ny hjemmeside her om et par uger, derfor skriver jeg mere end jeg plejer og det er så her min dårlige vane kommer ind – jeg synes simpelthen jeg har lettere ved at skrive, er mere afslappet og kreativ når jeg sidder i lige præcis den ene side af min sofa, med computeren på sofaens armlæn, benene op under mig på en speciel måde, hvilket helt sikkert er en dårlig stilling at sidde i for min ryg, på den lange bane.

Det er så skørt, og kan ikke rigtig komme ud af det… What to do? Kender du det, med at have en dum lille fastlåst vane?

Hvis jeg også begynder at tænde og slukke lyset konstant, eller vaske mine hænder 15 gange i træk efter toiletbesøg, siger jeg lige til 😉

hjemme2

Lige dér skal jeg sidde.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply