0 In Oh yes!

Er det pinligt at indrømme at der mangler noget?

Jeg kunne ikke sove i går, tankerne myldrede rundt om aftaler, arbejde og ikke mindst relationer især dem til mænd 🙂 Jeg er ikke sikker på der kommer et tydeligt budskab frem i videoen fra i går, men det handler meget enkelt om at jeg savner tosomheden.

Og det spørgsmål jeg prøver at stille er; kommer den helt store kærlighed (måske igen) til os alle, før eller senere? Bliver man “belønnet” for tålmodighed og good girl manerer?

For mig er det helt fy at indrømme at jeg gerne vil have en kæreste, pinligt ligefremt. Sådan har “powerkvinderne” det nok ikke, de nyder deres frihed og livets uendelige muligheder ikk?

Jeg har det også godt, er heldig på mange punkter, men altså… det er nu engang sådan jeg har det.

Skal jeg så dele det på min blog, med seriøst mærkeligt hår og ingen formildende filtre og eyeliner… Det skal jeg, for jeg er af den overbevisning, at det er mest interessant at læse med, hvis man har en idé om hvilke menneske man har med at gøre.

– Og sorry Mom, jeg glemte da lige Svend 😉

Med ønsket om at du får en god solskinslørdag.

Knus K.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply