0 In Skønhed

Lækker hud, som er lige til at spise…

Vichy har lavet en uimodståelig lækker kropsolie med guld, perlemor og bronzepigmenter.

Hvis du ikke er begavet med olivenfarvet J.Lo hud fra naturen, kan Ideal Body 3-Gold Oil i hvert fald hjælpe dig godt på vej. Den kan både anvendes på kroppen, ansigtet og i håret, men især mine ben vil få stor glæde af den sommeren over. Olien giver virkelig flot og indbydende glød, endnu mere hvis huden allerede har fået en smule farve.

Udover den visuelle effekt, indeholder den 10 vitale planteolier med plejende egenskaber – og så dufter den ganske vidunderligt at vanilje og pina colada cocktail (på den raffinerede måde) Med andre ord: Sommer!

Vichy Ideal Body, 3-Gold Oil 100 ml koster 279,- og kan købes hos udvalgte apoteker.

vichy

unnamed2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply