0 In Makeup

Ny tone på øjnene, (næsten) ny øjenfarve!

Jeg kan blive total ”kid in a candy-store” når jeg kommer forbi en kosmetik afdeling, herhjemme eller i udlandet. Jeg er virkelig vild med dufte, cremer og ikke mindst makeup!! Det pynter så gevaldigt, og så er det sjovt at eksperimentere med lidt nye looks. Jeg har sagt det før, der er intet så kedsommeligt og Zzzzzz Zzzzzz som vores Tante et-eller-andet som bare ALTID har samme makeup på, år efter år. Så det gør vi ikke vel…. Godt så, så er det en aftale! 😉

I dag har jeg en bordeaux gel eyeliner på fra Marc Jacobs, farven hedder Jazz (Berry) og den gør noget flot ved min brune øjenfarve, den syner mere grøn end vanligt. Tror også farven, vil være flot til blå eller grønne øjne, men prøv dig frem. Marc Jacobs Beauty bliver lanceret i Danmark den 5. maj hos Sephora (Illum og Fields) – om de lige får denne farve, ved jeg ikke, for jeg har købt den i Nice fornylig.

Highliner Gel Eye Crayon

øjnemarc jacobs

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply