0 In Skønhed

God dansk hudpleje

På kort tid er jeg blevet rigtig glad for Purely Professionals hudpleje produkter. Min hud gakker ud med knopper og irritation når der er meget kemi og/eller krasse aktive ingredienser i diverse cremer.

Nu føles min hud beroliget, behagelig og gennemfugtet. Serummet suger hurtigt ind i huden og efterlader den blød og klar til creme. Det danskejede familieforetagendes tilgang til hudpleje er et minimum af ingredienser, men til gengæld nøje udvalgte for at hæmme nedbrydningen af hudens collagen og elastin. Det er altafgørende for at bevare huden flot og spændstig og det vil vi jo rigtig gerne – s’il vous plait!

Day indeholder granatæbleolie, E vitamin, hybenolie, sheasmør, squarlene udvundet af olivenolie, B3 vitamin samt et bredspektret UV-filter (UVA og UVB beskyttelse) med SPF 15  (50 ml koster kr. 465,-)

Serum indeholder et anti-aging peptid og hyaluronsyre (30 ml koster kr. 575,-)

Night indeholder et bioaktivt tangekstrakt, fucoidan, E vitamin, hybenolie, sheasmør og squarlene udvundet af olivenolie (50 ml koster kr. 495,-)

 

Du kan læse mere om Purely Professional og finde forhandlere her.

PP

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply