0 In Mode

Den evige klassiker!

Hvert forår køber jeg nye hvide t-shirts og tank tops, de bliver som oftest kedelige og forvaskede med tiden, så skal de skiftes ud, de skal være helt crispy og kridhvide efter min mening.

Den hvide t-shirt har alle år været på min favoritliste. Intet nyt i det bevares, men altid enkelt/lækkert/klassisk/råt, når jeg ikke aner hvad jeg skal tage på, er stramme blå jeans, hvid t-shirt og sort blazerjakke eller bikerjakke i læder, altid et look jeg føler mig velklædt og godt tilpas i, hvad enten der stod 1998 eller 2015 som nu i kalenderen. Samme har jeg faktisk med creoler øreringe eller ‘hoops’ som jeg kalder dem, dem har jeg altid gået med, om de har været moderne eller ej, synes det er et sexet smykke – og de kommer sjovt nok altid igen, med nogle sæsoners mellemrum, så deeeet… 🙂

Lige nu har H & M en super pæn model t-shirt, fra deres ‘Conscious Collection’ i økologisk bomuld og med en dyb V-udskæring med rå kant, mega pæn og så koster den kun 69,95 – så shop shop hellere før de er væk!

tshirt board

Her sammen med Isabel Marant Etoile jakke, Current/Elliot Jeans og Yvonne Koné stilletter, altsammen fra Leahmariahmprod

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply