0 In Mode

Hyldest til former og kurver

I dag udkommer et nyt magasin, det hedder KVINDER MED KURVER, det er Magasinet Søndag som har taget det udmærkede initiativ. Jeg er blandt andre med i den første nummer i forbindelse med mit blog indlæg ”Må man overhovedet smide kludene, når man ikke er ung, tynd og perfekt?”

I interviewet fortæller jeg om de tanker jeg havde, før jeg valgte at lave fotos halvafklædt og dele min kroptanker på bloggen, men mit allervigtigste budskab er at hylde forskelligheden. Det er fantastisk at vi ikke ser ens ud – tænk hvor røvsygt det ville være…?!!

Så varmt velkommen herfra til et nyt magasin og godt initiativ, jeg glæder mig til at læse det ordenligt ved allerførste lejlighed. Du kan læse mere om magasinet her

kvindermedkurver

Apropos kurver og ikke mindst stor barm, så skal du lige have et lille tip. Hvis du ikke allerede kender bikini’erne fra PrimaDonna Swim, så kan jeg virkelig anbefale dem. De er så behagelige at have på, giver god støtte, danner en flot runding og passer perfekt til den større barm. Billedet her er fra sidste år, hvor jeg har bikini på i grøn fra den første kollektion, jeg har lige købt den samme model i den smukkeste koral fra denne sæson, så mega pæn en farve når man får lidt sommerkulør på kroppen.

HIT MED SOL OG SOMMER! 🙂

primadonna

Se noget af deres udvalg hos Anne Sax

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply