0 In Krop & Velvære

… Undskyld sagde du ”Fedt-kaffe?!??”

For et par måneder siden holdt jeg et forretningsmøde med den dygtige ernærings ekspert Thorbjörg Hafsteinsdottir på vegne af én af mine PR kunder. Her fortalte hun mig om hendes passion, erfaringer, konsultationer og diverse workshops og på et tidspunkt siger hun noget om et begreb hun kalder ”Wounded Warrior” (såret kriger) instinktivt pibler tårerne ned af kinderne på mig, helt ud af det blå. Den betegnelse ramte åbenbart et eller andet i mig, for der sidder jeg midt i en seriøs mødesituation og tuder!

Thorbjörg er heldigvis en empatisk kvinde, så selvom vi ikke kender hinanden særlig godt, gir hun mig et kram og vi taler videre om hvad der lige ramte mig der… min konklusion var noget med en hård periode, om at være alene, skulle klare alting sig selv og jonglere med alle dagligdagens udfordringer og det at skulle være en god mor, en god arbejdskraft, en god ven, en god datter, en god…. Du forsætter selv listen.

Det førte til et par øvrige møder med islandske Thorbjörg om mønstre, spisevaner, selvkærlighed og en masse andre spændende ting, bla. introducerede hun mig for ”fedt-kaffe” Oh yes, du læste rigtigt – det lyder jo faktisk lidt klamt først ikk’?

Men ikke desto mindre er jeg blevet så glad for den, drikker den næsten hver morgen, for jeg kan mærke den er god for mig, god for min hud, velvære , energi og fordøjelse. Så jeg vil dele hendes opskrift med dig:

2 teskefulde økologisk nescafe i en stor kop eller tykt glas, kogende vand over (som en alm. kop kaffe)

Et stykke økologisk kakao smør på størrelse med en femmer

En stor spiseske økologisk kokosolie

En spiseske usaltet (vigtigt) økologisk smør

Det hele kan købes i en helsekost butik.

– jeg har dog udeladt smørret, da jeg ikke lige havde den usaltede variant første gang jeg lavede den, så jeg er forsat uden og kan lide den konsistens. Det hele op i en blender (hold hårdt fast på låget så det ikke sprøjter ud med kogende kaffe ud over dig selv!)

Blend til det er beige og lækker skummende og så tilbage i glasset – et voila, en virkelig dejlig og anderledes kop kaffe med gavnlige effekter.

Hun laver bla. individuelle konsultationer hos n’age

1510896_10202291393020770_1154859211_nfedtkaffe produkter

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply