0 In Oh yes!

Dengang i 1992…

Sidder her søndag aften, min søn sover og jeg ville egentlig se DR’s nye dramaserie men faldt i stedet over en kæmpe pose med gamle billeder, som jeg smågrinende gennemgår… gode minder, masser af gamle kæreste billeder, egentlig kan jeg godt være typen der ikke gider se på fotos af forliste forhold, men må (heldigvis) erkende at alderen har gjort mig rummelig og i stand til at kapere meget mere – dejligt.

Tilbage i 1992 mødte jeg forsangeren i Europe aka. Joey Tempest, på svensk bare Joakim – jeg kunne godt huske der havde været et hit der hed Final Countdown men havde aldrig være fan af gruppen eller gået videre op i nummeret ellers. Vi møder hinanden fordi han er i København hvor de skal spille koncert og dagen efter skal han indspille en musikvideo med et tidligere Europe medlem som på det tidspunkt er i Los Angeles og Joey skal lave sin bid af videoen heroppe.

Som jeg husker det sagde det vist bare bang fra hans side ved første øjekast, jeg synes han havde noget sjovt puddelhår og var en kende for intens, men en hel koncert senere hvor han sang det meste til mig (oh yes!) corny som en i helvede og det faktum at han tog med mig på Café Victor (oh yes!), som ikke ligefrem var hans crowd og så ovenikøbet var skidehamrende sød, gjorde jeg faldt for ham. Jeg endte med at joine ham og bandet på deres tour rundt i Europa to gange, det var spændende men på trods af min unge alder kunne jeg også se alle de fucked up ting der fulgte med deres rockstjerne liv. Joey var på det tidpunkt begyndt at trække sig lidt, ville hellere være på værelset med mig end at feste, tænkte meget over livet, var dyb og virkede som om han havde fået lidt nok af det vilde liv. Anyways, vores lille romance varede kun 4-5 måneder, jeg var i London og besøge ham et par gange efter touren og vi holdt kontakten vedlige et stykke tid efter. Super fyr, varm og rolig og ville mest af alt gerne have nogle børn og slå sig ned, det var jeg alt for ung til og når det kom til stykket var der meget mere krudt i røven på undertegnede her end på ham – HA!

Nå men goood times, som jeg tænker tilbage på med et smil og håber han har det fantastisk derude, sidst jeg så et billede af ham havde han page, jaja tiderne skifter 😉

God søndag!

Knus K.

joey

Det her var jo så før selfie tiderne og så alligevel ikke :-)))

På videoen her af John Norum feat. Joey Tempest kan du se videoen jeg var med i, helt til sidst og ikke blinke for så er jeg væk.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply