0 In Indretning

Mine juleønsker – hjælp, jeg er for alvor blevet voksen!

Med 16 dage til juleaften er det blevet tid til at tænke over hvad jeg virkelig godt gad lå under træet i år, måske er det fordi jeg er mere hjemme her om vinteren, måske er jeg bare blevet sådan rigtig voksen, for jeg har allermest lyst til nye møbler og sager til mit hjem i år. Plejer nærmest kun at have fokus på tøj, sko og smykker. Min familie er dog ganske lille og jeg må derfor sande at det er langt fra alt på min ønskeliste her der går i opfyldelse, men derfor vil jeg alligevel dele den med dig og måske inspirere lidt.

Jeg mangler også nogle nye spisebords stole, mine Kartell i gennemsigtig plast er efterhånden ret outdatet, jeg har i årevis været helt skudt i Kjærholms PK9 stol i sort læder, men eftersom de koster små 35.000 kr. STYKKET (hey, jeg skal kun bruge 6 styks!) kommer de ikke engang med på listen her.

Kender du ikke et konge alternativ til den til en tiendedel af prisen?! Nå ikk…..

Juleknus fra K.

Dias1

Kommode med blomstermosaikker i ben fra Mollys Home

Strikket tæppe i striber fra Aiayu

Bestik i mat stål fra Georg Jensen, design Louise Campbell

Skærebræt fra Andrea Brugi, fra No17

Små sideborde med marmor fra Clarrods

Marni tæppe fra The Rug Company

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply