0 In Skønhed

Ultralyd i kampen mod slap hud

NÅ!! Så har jeg så forsøgt mig med min først video blog ever… og lærerigt har det været må jeg sige.

Vi aftaler lige jeg vender kameraet om, begrænser brugen af øhmm (kan nok desværre ikke slippe helt af med det) og lad være med at vise før og efter billeder på hovedet (!!!) Men jeg er rookie på området, så håber i vil bære over med mig 🙂

Det handler om Ultherapy – en ny og ret så spændende ultralyds behandling som kan stramme huden op. Den er specielt effektiv til a løs og tung hud i underansigtet, til at give dig en mere markeret kæberand, stramme halsen op og give et lille øjenbryns løft. Og så har jeg simpelthen set nogle før og efter billeder hvor det nærmest ser ud som om personerne har smidt 10 kilo og er blevet markant mindre tunge i underansigtet, så det spændende og se om jeg bliver smallere og svær at genkende 😉 Det endelige resultat kommer først om 3 mdr. og frem, så jeg lægger nyt indlæg op til den tid med lidt før og efter billeder.

Du kan læse mere om behandlingen og se før og efter billeder på n’ages hjemmeside her

unnamed

Christian er ved at gøre klar til min behandling.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply