0 In Oh yes!

Nye spændende muligheder for bloggen!

Der sker nye og spændende ting, så jeg er glad. Og stolt faktisk. For jeg indgået samarbejde med blogger netværket Preadly, de har og er stadig ved at samle en masse gode bloggere indenfor mode, skønhed og livsstil. Jeg ved ikke hvordan du oplever det, men for mig kan blogs være en jungle at hitte rundt i, der er hele tiden nye, nogle rammer mig ofte, andre kun en enkelt gang.

Med Preadly kan du som bruger vælge og sortere præcist hvilke emner der interesserer dig og dermed tilpasse og få overblik i et appetitligt og overskueligt newsfeed, helt efter egne ønsker. For mig og OH YES betyder det forhåbentligvis flere og nye læsere og en generel bedre forståelse af blogger universet som stadig er forholdsvis nyt for mig.

Tjek det ud og opret dig eventuelt her

preadly logo newsfeed oh yes

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply