0 In Krop & Velvære

Bare damer på bloggen – og det er heldigvis ikke mig denne gang ;-)

Den legendariske og sexede pin-up Pirelli kalender blev udgivet første gang i 1964 og for første gang nogensinde i den 42. udgave som netop er lanceret, er der en top lækker plus size model med – nemlig Candice Huffine. Jeg ser det som et helt klart bevis på, der er ved at åbne sig en lille sprække i ”high end fashion” til at hylde forskelligheden og skønheden i kvinder i flere former end kun den helt tynde. Hvor fantastisk er det lige?!

Kalenderen som bare hedder ”Calendar Girls 2015” er fotograferet af selveste Steven Meisel og stylet af Carine Roitfeld, temaet er latex og de øvrige 11 piger (topmodeller) er da også lige til at bide i, men dem må du Google dig til, for jeg havde lige lyst til en tommelfinger op for Candice her.

Xx K.

April_-_Candice_Huffine Pirelli-2015

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply