0 In Mode

Vis det inderste frem…

Ofte har vi noget af det smukkeste gemt inde under vores tøj, jeg taler her om silke og blonder. Det er uden tvivl også dejligt at føle sig lækker og velklædt inderst inde. Men for tiden har jeg en mindre besættelse af at vise blonderne frem og gerne ved at blande dem med lun og chunky strik, denne blanding af teksturer gør det mere afslappet og muligt både at bruge looket både til hverdag og fest. Hvis du kører blonder og pailletter sammen, bliver det hurtigt for festligt og lidt for ”sexy-timer” på en tirsdag. Derfor kan jeg lide silke og blonder med tykke strømper, afslappet strik og tunge støvler eller sneaks som på billederne her. Eller jeans og læderbukser vil også være flot til!

Her er 3 underkjoler alle fra Marjolaine hos Anne Sax i farverne oliven, blå og beige.

Beige strik i cashmere fra Vanadis, grå cardigan i cashmere fra Lamberto Losani, sort cardigan i cashmere fra Vanadis – alle fra Condotti på Ordrupvej. Disse er alle i den dyre ende på grund af kvaliteten, men uld og andre hyggelige trøjer kan sagtens fungere også.

Støvler fra Brunello Cucinelli, Stiletter fra Gianvito Rossi og sneakers fra Nike Airforce.

slipdress1 slipdress1A slipdress2 slipdress2A slipdress3 slipdress3A

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply