0 In Skønhed

Duft til eftertanke

Der er to ting der tænder mig mere end noget andet; det ene er lækker hud (ja, på en mand sgu da!) og det andet er duft…  både hudens egen på dem man holder af, men også parfumer tilsat spændende duftnoter, der virkelig kan sætte gang i hele vores fantasi og følelses register.

Der kan være noget fedt over at have en signatur duft, men det kan virkelig også have den modsatte effekt, lidt ligesom stadig at gå med den der blå kohl der fungerede i 89, bliver det så kedeligt og uinspirerende. Så test, bland og kast dig ud i nye dufte og eksperimenter løs, præcis som med makeup – kan det jo bare vaskes af igen.

Blandt mine favoritter for tiden er Miller Harris FLEUR Fragrance Collection som indeholder 3 x 15 ml med parfumerne Rose en Noir, Noix de Tubéreuse og La Pluie.  Tre små forskellige moderne og krydrede dufte, perfekte at skifte mellem alt er humør og lejlighed.

Sættet koster kr. 499,- og kan bla. købes i Magasin.

miller harris

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply