0 In Makeup

Lækker og enkel sommermakeup!

Jeg har spurgt én af Danmarks dygtigste makeup artister Carolina Pettersson om hvordan man bliver sommerlækker hurtigt og uden en hel masse produkter. Hun er Senior Artist hos MAC hvor hun lige har fejret 15 års jubilæum. Hun laver shows under modeugerne i Paris og Milano for de helt store internationale designere/modehuse– og det er der ikke mange danskere der kan blære sig med.

Her er hendes råd:

4 produkter er hvad du har brug for!

Efter din fugtighedscreme skal du bruge mit absolut ynglings sommerprodukt Prep + Prime Beauty Balm, som er et let farvet produkt i et stort udvalg af farver – men er vild med de 3 nye bronze farver! Den udjævner hudtonen, fungerer som ansigtsprimer og har SPF 35 som beskytter effektivt mod UVA-/UVB-stråler, og så hjælper den med at undgå et fedtet look som ingen jo ønsker.

Derefter Cremeblend blush i farven ”Something Special” – elsker den blush fordi den giver en anelse farve, er cremet med en naturlig frisk og holdbar finish.

Mascara i ”In Extreme Dimension Lash” og til sidst Mineralize Glass i den smukkeste farve pink/nude med lys frost ”Lovingly Yours” og voila sommerlækker i en fart!

MAC kan bla. Købes i Magasin

mac1 Style: "MAC_1" mac2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply