Comments In Krop & Velvære

Mine nye sovemakkere…

Save My Face puderne formindsker de kedelige soverynker, natcremen ender ikke i pudebetrækket, øjenvipperne bliver ikke helt mast og der er en behagelig og nærmest let fornemmelse i baghovedet når jeg ligger på ryggen med dem.  Jeg sover med dem begge, da jeg godt kan lide at sove lidt højt i det, de er faste og smutter ikke væk i løbet af natten, som jeg havde frygtet. Senere på ugen kører min kæreste og jeg til Italien på sommerferie, der skal jeg helt klart have den lille med i bilen.

Sov sødt, K.

Læs mere om hovedpuderne her

På billedet ses et par af mine øvrige godnat favoritter for tiden; CE Ferulic fra SkinCeuticals, Bedtime Beauty Boost fra Oskia og genopfriskning af kloge skønheds råd fra Anette Kristine Poulsen med bogen “Flot hud uden Hokus Pokus”.

puderne

You Might Also Like