0 In Krop & Velvære

Mine nye sovemakkere…

Save My Face puderne formindsker de kedelige soverynker, natcremen ender ikke i pudebetrækket, øjenvipperne bliver ikke helt mast og der er en behagelig og nærmest let fornemmelse i baghovedet når jeg ligger på ryggen med dem.  Jeg sover med dem begge, da jeg godt kan lide at sove lidt højt i det, de er faste og smutter ikke væk i løbet af natten, som jeg havde frygtet. Senere på ugen kører min kæreste og jeg til Italien på sommerferie, der skal jeg helt klart have den lille med i bilen.

Sov sødt, K.

Læs mere om hovedpuderne her

På billedet ses et par af mine øvrige godnat favoritter for tiden; CE Ferulic fra SkinCeuticals, Bedtime Beauty Boost fra Oskia og genopfriskning af kloge skønheds råd fra Anette Kristine Poulsen med bogen “Flot hud uden Hokus Pokus”.

puderne

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply