0 In Skønhed

De perfekte øjenvipper!

Hvad enten det er på 60’ernes Twiggy eller nutidens Alexa Chung, så ser lange tydelige vipper bare ret feminint og flot ud. Da jeg fornylig besluttede at nu skulle det være fik jeg anbefalet Eva Fanta Traore fra flere forskellige sider. Hun var én af de første der startede med single eyelash extensions i Danmark. Og så bliver jeg helt glad når jeg møder hendes varme øjne og smil i døren til klinikken på Islands Brygge.

Q & A med Eva fra Cph Lash:

Hvor længe har du arbejdet med forlængelse af vipper?

I 6,5 år efterhånden

Hvordan opdagede du begrebet eyelash extensions dengang?

Jeg blev lært op under min uddannelse til kosmetiker, hvor jeg var elev hos Mirage spa og kur. Min mester havde været på messe og synes det var vildt fedt, så det kom vi på kursus i. Jeg nåede at tænke det var vildt irriterende fordi det var så småt og pille agtigt, men vi fik 3-4 timer til et nyt sæt, så vi fik god tid og mulighed for at øve. Og nu elsker jeg den perfektionisme og perfektion det kræver.

Hvad er forskellen på ægte hår med f.eks. mink og syntetiske vipper?

Forskellen på de ægte og kunstigt fremstillede vipper er at de ægte er meget fine og naturlige. De bliver et med ens eget vippehår, så det nærmest kun bliver længere, men ikke så meget tykkere. Det gør at folk hurtigt får lyst til at putte mascara på, og det slider på vipperne og gør at de ikke holder nær så længe. De kunstigt fremstillede fås i forskellige bueninger, tykkelser og længder og giver et vildt flot mascara look, hvilket er det mange at mine kunder nyder.

Hvad kan du bedst lide og hvorfor?

Så lige nu er jeg mest til de kunstige. Men er åben overfor ægte mink hår. De er bare dyrere, og så ikke de pt er det værd…

Smadrer man sine egne vipper ved at få extensions på?

Man ødelægger ikke sine egne vipper hvis ens extensions bliver lavet ordentligt. Vores vipper vokser hele tiden og falder af og så kommer der nye hår. Det sker helt automatisk, bliver de sat rigtigt på, vokser vipperne og falder af som altid. Men det føles ret voldsomt eftersom den kunstige vippe er meget kraftigere end ens egne hår. Så pludselig ser man det mere.

Hvor ”vildt” et udtryk kan man få?  Længde, tykkelse etc.

Jeg har i øjeblikket længde 7-14 mm i to tykkelser. Det er et ret intenst udtryk man kan opnå.

Hvad efterspørger dine kunder mest?

Helt klart mest at det skal se naturligt ud, men som om de har verdens bedste mascara på.

Hvor ofte skal man have nye/fyldt op?

Det er meget individuelt hvor tit man skal have fyldt op. Det kommer helt an på hvor hurtigt ens egne vipper vokser, nogle kommer en halv time hver fjortende dag, andre kommer i en times tid hver tredje fjerde uge. De fleste finder hurtigt en rytme der passer dem. Og så får folk en dejlig velfortjent pusterum i hverdagen.

Kan man få vipper på forneden for at få et Twiggy-agtigt look?

Jeg laver ikke vipper på de nederste, da man kan se udgroningen.

Hvad er det bedste ved dit job?

Jeg elsker at møde og snakke med en masse skønne kvinder. Derudover synes jeg det er for fedt at åbne og løfte folks øjne. Det er en glæde i mine kunders hverdag og det synes jeg er så dejligt. Og så kan jeg godt li’ den perfektionisme og tålmodighed det kræver.

Hvad drømmer du om?

Jeg drømmer om at Cph Lash skal køre godt med masser af kunder.Og så drømmer jeg om at blive makeup artist (hvilket jeg er i fuld sving med også) Så min hverdag kunne være en kombi af vipper, makeup og hår.

Heldigvis findes lash extensions stort set landet over nu, og du booke tid hos CPH Lash her

Eva finalK vippertwiggyalexa

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply