0 In Oh yes!

Din gamle BH kan rent faktisk gøre en forskel!

Inden jeg skulle giftes tilbage i 2005 købte jeg det fineste sarteste lyse-lyserøde sæt undertøj med små sirlige gulddetaljer på, det skulle jeg vupti vupti lige klæde om til på min bryllupsnat og være fin og yndig (’ish) men jeg fik det aldrig på, det sad ikke lige helt så godt og kradsede faktisk også en hel del, så det lå og pyntede et par år i min lingeriskuffe uden jeg nogensinde gik med det – fuldstændig spild af penge og lækkert (upraktisk) design. Siden da har der ligget lignende sæt; almindelige fejlkøb, ting jeg kan gå med når jeg har nuppet 3 måneders Dukan diet,  ting der bliver gode til sommer under en coralfarvet top (som jeg ikke ejer endnu) og jeg kan blive ved…Trusser og bh’er jeg ikke nænner at smide ud og tænker det også er for kikset at ringe til den veninde med mindre bryster end mig og spørge om hun vil have det -Tænk hvis hun bliver sur eller fornærmet. Så det bliver ofte alt for længe i skuffen, til hvis nu en dag…at jeg tager mig sammen til at smide det ud.

Derfor synes jeg at Anne Sax’s initiativ med at samle gamle bh’er ind til fordel for Røde Kors er en super god idé, som jeg meget gerne vil støtte op om. Hør mere om idéen og genbrugsvejen her i denne video

Det er fra nu og frem til lørdag den 14. Juni 2014 du kan aflevere dine gamle bh’er hos ANNE SAX i Grønnegade 30, Købehavn K. Hvis du bor langt væk fra hovedstaden kan det også fint lade sig gøre, det kan du læse mere om på hjemmesiden www.annesax.dk

Du får 100 kr. Rabat på ny fin bh hvis du afleverer en gammel til Røde Kors projektet.  Rabat og velgørenhed samtidigt er ren win-win i min verden. Du kan sagtens aflevere dine bh’er uden at købe nyt, jeg håber sådan at du vil være med og vi sammen kan samle en masse ind så Røde Kors kan få et KÆMPE læs at sælge videre.

Hvad med dig, bruger du altid dine lingerikøb ”helt op” eller kan du nikke genkendende til mine erfaringer?

Billederne af Anne Sax, Ibi Støving og Michelle Hviid er taget af Fotograf Maria Sattrup.

Anne Sax Ibi Støving Michelle Hviid

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply