0 In Mode

Bling bling, farver og store både…

I næste uge skal jeg til Frankrig på ferie, jeg glæder mig som et lille barn og trænger virkelig til en time-out, sol og absolut ingenting på programmet. Jeg skal til St. Tropez, der har jeg kun været én gang tidligere, hvor jeg var med til at stå for produktionen på en Tina Kjær kalender, det var vel engang i 97-98 dvs. maaaaange år siden. Jeg husker tydeligt hvordan jeg en aften gik på havnen med fotoholdet hvor den gode Uffe Buchard (dengang makeupartist) proklamerede at han kunne mærke “misundelsen helt inde i knoglemarven” over alle de psykopat store lystyachts der stod og glimtede i vandets aftenskær, det udtryk er blevet hos mig i mange år siden, alt for sjovt – og rammende! Senere kyssede jeg med en nordmand på diskotek med lys i palmerne (kan ikke huske hvad det hed) overvejede at droppe hjemturen og hjælpe ham med at købe en ny båd dagen efter og blive fløjet hjem i en helikopter af en slags. Heldigvis er jeg opdraget af jordbunden sønderjysk stewardesse, så jeg droppede tosserierne og tog hjem og passede mit job på Unique Models i Købehavn igen.

Når jeg tænker sommer og sydfrankrig kommer jeg automatisk til at tænke på farverigt tøj, bling bling og cool accessories og min drømme-ønskeliste er da også både dyr og lang, men hey, when in Rome….

Espadrillos fra Chanel

Andrés Sarda bikini fra Anne Sax

Silke kimono fra ETRO hos Leah Maria

Valentino frynse taske fra Net-a-porter

Lipglosses fra Yves Saint Laurent

Øreringe i chrysophase og diamanter fra LASuite105

Solbriller fra Linda Farrow hos net-a-porter

 

 

elle-espadrilles-chanel-opener-v-lgn NENUPHAR 3403018-54-2 kopi 62044910-Multi-36 432018_in_xl ysl-gloss-pur unnamed foto-20 436431_in_xl

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply