0 In Skønhed

Vippe galore!

I fredags var jeg forbi Eva Traore fra CPH Lash og få mig en hel vifte af nye øjenvipper.

Hun er én af de første der startede med single eyelash extensions i Danmark for 6 år siden, ind i mellem har hun fået et par børn, men nu er hun stærkt tilbage og holder til hos FairStyles på Isafjordsgade 15 på Islands Brygge.

Som altid går jeg ”all in” når jeg skal prøve noget nyt, så jeg fik de tykke enkeltvipper på 12 mm på og den vilde kurve/bue på, så kommer der lidt kapow-effekt, som jeg godt kan lide. Men det er smag og behag, men veninde som også går hos Eva får et mere naturligt udtryk som også er flot. Det tog 2 timer (dog kun første gang) da hver enkel øjenvippe skal limes på din egen vippe og jeg må indrømme at tålmodigheden kom lidt på prøve den sidste halve time, til gengæld er Eva så sød og behagelig at være i selskab med at jeg instinktivt måtte kramme hende straks jeg åbnede øjnene og så resultatet. Man skal cirka have fyldt op med nye vipper hver 14. dag afhængig af hvor godt man passer på dem, der tager det dog kun en halv time.

Jeg er rigtig glad for dem og har resten af weekenden kun suppleret med rouge på kinderne og gloss på læberne, jeg synes faktisk jeg fik nogle ekstra søde smil fra mænd i lørdags, men det kan selvfølgelig være ren indbildning 🙂

Helt nye vipper koster normalt 999,-, men lige nu er der special tilbud på 799,- hvis du skulle få lyst til at flashe lidt bambi vipper dette forår og sommer.

På billedet kan du se mit øje helt uden makeup, så med alm. mascara og så endelig med eyelash extensions på.

Du finder CPH Lash‘ hjemmeside her

lash 1 lash 2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply