0 In Skønhed

Jeg har testet Dermaroller!

Flere i min omgangskreds har spurgt mig om ”den der” Dermaroller rent faktisk kan noget og jeg anede det ikke, da jeg ikke havde prøvet den.

Så jeg besluttede mig for at prøve et Dermaroller Home Care Kit, jeg startede for 3 uger siden og har ”rullet” 2 gange ugentlig. Dermaroller er en lille rulle med mikroskopiske nåle som man ruller blødt over huden i forskellige retninger med fokus på eventuelle problemområder. Det er vigtigt at man løfter rullen når man skifter retning, så man ikke får små ridser i huden.

Først blev jeg noget skuffet over de her bitte små nåle, tænkte at hvis det nu skal være, så lad det være… men det går selvfølgelig ikke og kloge hoveder har testet og regnet ud præcis hvordan det fungerer og de skal være meget korte og fine så de ikke laver skader i huden. Dermaroller laver små kontrollerede huller som lukker sig et par minutter efter behandlingen er slut. Du kan ikke se disse huller, kun mærke at huden virkelig arbejder, den blusser en smule op og jeg følte at den virkelig gik i gang med en regenerering. Meningen er at behandlingen fjerner de døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden, hvilket gør at hudens optagelse af næring i hudplejeprodukter øges.

Her efter 3 uger syner min hud mere ensartet og frisk, ikke så grå og trist i overfladen. På længere sigt skal den kunne formindske små rynker og fine linjer, men det tager længere tid og kontinuerligt brug, så det har jeg ikke oplevet. Jeg har set flotte før og efter billeder på slem arret hud, så jeg vil fremover også bruge Dermaroller på et lille ar jeg har på benet, skal nok skrive om hvordan det går på bloggen senere…

Efter hver behandling skal du straks komme Lipopeptide serum på, den suger meget hurtigt ind og jeg har et par gange brugt hyaloron ampuller som man kan købe ved siden af, de er helt fantastiske og hvis det var muligt (hvis jeg havde råd) ville jeg bruge dem hver dag eller i hvertfald ofte, for min hud bliver blød, lækker og frisk at se på. En pakke med 30 ampuller koster kr. 999,-

Ydermere har jeg testet Dermaroller Cool Mask og det er som at få et vådt, kølende og tiltrængt kys, for huden er helt klart varm og blussende lige efter man har rullet. Her er masken vildt lækker at få på og huden er helt gennemfugtet og pæn bagefter. En pakke med 10 styk koster kr. 949,-

Dermaroller Home Care kit som består af en Dermaroller, roller cleaner, Lipopeptide serum og hårbånd koster kr. 1699,-

Konklusionen er at jeg er yderst positivt overrasket og fremover er jeg helt klart en ”roller-girl” (den måtte komme ikk’?) 🙂

Du kan evt. købe Dermaroller hos Belnatur shopdermaroller solo Dermaroller

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply