0 In Uncategorized

Gode øjenbryn

Øjenbryn kan gøre så meget for ansigtet, det indrammer og løfter øjet når det er plukket rigtigt og flot.

Gahhhh, det kan gøre helt ondt når jeg ser nogen som har massakreret deres øjenbryn helt vildt, ved at overplukke til den tyndeste lille streg eller kreeret anden uklædelig form – “tandbørsten” er den mest klassiske fejl, det vil sige at enderne er plukket helt helt tynde og den tykke ende ind mod næseryggen er bredere og ofte plukket som en slags nedadgående krog.

Mit bedste råd er at gå til en professionel person, som ved hvad de laver og gerne en af alle de små mellemøstlige saloner, der ligger rundt omkring, de er ofte hamrende gode til at plukke bryn med tråd, det er hurtigt overstået og kanterne bliver snorelige – just the way I like it! 🙂

Selv går jeg hos et lille temmelig unfancy sted som hedder Salon Linda på Nørrebrogade, hun er en sej iransk kvinde som har styr på tråden. Pluk og farve koster 150 kr.

På det her lidt ældre billede har jeg fået dem lavet tidligere på dagen, så farven er stadig lidt kraftig, men 1 dag eller 2 efter, er de perfekte og good to go, hvis du skal til fest lørdag så få dem lavet torsdag, så du ikke har 2 skovsnegle siddende lige der og tage fokus fra helheden.

bryn

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply