0 In Uncategorized

Kunne du tænke dig at vinde et cashmere tørklæde?

Man ser sjældent mig uden tørklæde, om sommeren går jeg med dem i tynde florlette materialer. Om vinteren elsker jeg at pakke mig ind i de store, vamsede og bløde slags. Har ganske enkelt altid haft en passion for tørklæder, gerne farverige og med flotte prints.

Jeg har tidligere haft et firma der designede og producerede tørklæder, nogen gange kan jeg ikke dy mig for at lave en mini ordre fra et lille væveri i Nepal som jeg har brugt tidligere. Deres kvalitet er helt uovertruffen, alting er håndspundet og håndvævet i bedste cashmere kvalitet.

Derfor har jeg besluttet at trække lod her på bloggen om et tørklæde fra den seneste produktion. Det er i 100% cashmere, stribet i sort, lilla og grønt og målene er 190 x 85 cm.

Det har en værdi af 2350 kr. (det kostede denne model i butikkerne tidligere) Det bliver næsten smukkere og smukkere som man bruger det, da cashmere fibrene rejser sig og det bliver “fluffy” i udtrykket.

Jeg trækker vinderen om en uge, tirsdag den 1. april!

For at deltage skal du:

1. Gå ind på bloggen www.ohyes.dk og “subscribe” på mit nyhedsbrev med din mailadresse.

2. Skriv en kommentar under indlægget, hvorfor det lige skal være dig der skal vinde.

Forårshilsner fra Karina.

unnamed cash2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply