2 In Skønhed

Smart lille fætter…

Wonderspring er navnet på en smart lille fætter, som fjerner uønsket hår i ansigtet rimelig let.

Det er en ganske enkel idé, for det er bare en fjeder med 2 små håndtag, man bøjer den sammen lægger den på ansigtet og ruller opad – så hiver den de små hår ud, genialt til lidt uønsket hår på kinder, hage og overlæbe. Først tænkte jeg av av det ligner et tortur-monstrum det der, men eftersom fjederen ikke er særlig hård og stram i det, er det ikke så slemt.

Man kan også bruge den til at plukke øjenbryn, men der går helt sikkert et stykke tid før jeg tør at kaste mig ud i det.

Den koster 199,- og kan købes her: Belnaturshop

Wonderspring

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karina
  marts 18, 2014 at 9:21 am

  Kære Salli.

  Den tager helt korte hår på et par millimeter, jeg synes ikke den er svær at styre, jeg trimmer løs i det område der trænger indtil det er glat og fint. Men som skrevet i indlægget ville jeg ikke turde et plukke øjenbryn med den endnu, der skal jeg virkelig være sikker på at jeg har 100% styr på den 🙂

  Knus K.

 • Reply
  Salli
  marts 17, 2014 at 6:55 pm

  Den ser smart ud, men er den svær at styre og hvor langt skal håret være?
  ❤️ Salli

 • Leave a Reply