0 In Krop & Velvære

Træning

For tiden kan jeg bare slet ikke tage mig sammen til at træne, der sker ganske enkelt for mange ting med nye projekter på arbejde, søn, nyt kontor, privatfronten og ikke mindst min blog (juhuu!!) Men jeg skal snart i gang igen. Kom velvære, kom sommer. Jeg ville ønske jeg én af dem hvor sport var en naturlig del af hverdagen, men sådan er det ikke desværre. Derfor er jeg også lykkelig for at min søn på 7, har en sports-gal far og han er vild med at gå til atletik og mountainbike, en gave jeg ville ønske jeg havde fået med fra barnsben.

Jeg har tidligere trænet med privat træner Kristina Trolle, som er den dejligste pige og skide god til at presse og motivere (uden man har lyst til at slå hende). Det er en dyr hobby med en personlig træner, men for mig er det bare det der skal til for at komme afsted og gi’ den gas. Hun holder til i FitnessDK på Nyegårdsvej på Østerbro, hvor hun også kører mini morgenhold med 5-6 personer på ad gangen.

Find hende på Kristina Trolle

_LEI7682by Flemming Leitorp

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply